Hieronder vind je een aantal veel gestelde vragen. Heb je een vraag en staat het er niet tussen? Stel je vraag in de reacties hieronder of stuur een mail naar singelloop@clytoneus.nl. We proberen uiteraard je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Hoe geef ik mij op voor de Woerdense Singelloop?
Online inschrijven is heel eenvoudig en goedkoper dan na-inschrijven. Registreer online, en betaal via Ideal. Je bent dan 100% verzekerd van een startnummer. Lees hier meer over inschrijven.

Hoe laat begint de wedstrijd?
Het startschot voor de Woerdense Singelloop gaat om 20:00 af voor alle afstanden. Klik hier voor het gehele programma waaronder de kidsrun.

Wanneer was de eerste editie van de Woerdense Singelloop?
De eerste editie vond plaats op 18 augustus 1978, op het Exercitieveld in Woerden. Het hardloopevenement was opgenomen in het programma van de Woerdense Vakantieweek. Later is de loop van de Vakantieweek gescheiden. Geïnteresseerd in de mooie geschiedenis van de Loop? De organiserende hardloopvereniging AV Clytoneus Woerden heeft een mooi stukje gepubliceerd op de website. Het bericht vind je hier.

Kan ik ook meedoen als ik niet zo snel ben?
Natuurlijk kan je meedoen! Iedereen is welkom. Het is natuurlijk wel verstandig om te kijken welke afstand bij je past.

Is de afstand officieel gemeten door de Atletiekunie?
De Woerdense Singelloop is niet officieel gemeten en gekeurd door de Atletiekunie. Je kan er van uit gaan dat de afstand na genoeg overeenkomt met de door ons vermelde afstanden.

Mocht je vraag hier niet tussen zitten? Mail naar singelloop@clytoneus.nl 


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *