Dankzij jullie overweldigende enthousiasme en steun hebben we het maximale aantal deelnemers bereikt. We zijn ontzettend trots op de groeiende populariteit van ons evenement. Er worden geen startnummers meer uitgedeeld door de organisatie.

Het is niet meer mogelijk om je online of per e-mail in te schrijven voor de 5 en 10 kilometer. Vanwege de enorme belangstelling hebben we besloten om dit jaar ook géén na-inschrijving op de avond zelf te doen voor de 5 en 10 kilometer afstanden.

We begrijpen dat dit wellicht teleurstellend kan zijn, maar we hebben deze keuze gemaakt om de kwaliteit van het evenement te waarborgen voor de deelnemers. We willen ervoor zorgen dat alle deelnemers in alle veiligheid kunnen genieten van het evenement, met voldoende faciliteiten en voorzieningen voor iedereen.

Marktplaats voor startnummers!

Heb je net achter het net gevist? Of kun je niet meer deelnemen door een blessure? Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Wij kunnen eenvoudig de startnummers omzetten. Zo hopen we het aantal no-shows te verkleinen. Dit kan tot uiterlijk 15 mei 2024. Lees verder op deze pagina.

Kom aanmoedigen!

Kun je niet mee hardlopen, dan is het natuurlijk wel leuk om aan te moedigen. Zoals elk jaar is er genoeg muziek en gezelligheid rondom het parcours te vinden. Ook dit jaar hebben we verschillende fanfares, percussies en muziek onderweg. Binnenkort publiceren we op onze website een lijst met plekken waar je langs het parcours kunt aanmoedigen.

Mogen we je volgend jaar een mailtje sturen als de inschrijving open gaat? Laat dan hier jouw mailadres achter. 


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *