Hieronder vind je een aantal veel gestelde vragen. Heb je een vraag en staat het er niet tussen? Stel je vraag in de reacties hieronder of stuur een mail naar singelloop@clytoneus.nl. We proberen uiteraard je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
Is de Singelloop Woerden een gecertificeerd parcours bij de Atletiekunie?
De Singelloop Woerden is een niet-gecertificeerd parcours en de gelopen afstanden kunnen lichtelijk afwijken.

Is er bewaakte tassenafgifte?
Tijdens de Singelloop Woerden is er geen beveiligde tassenafgifte aanwezig. Wel kan je – op eigen risico – je tassen en spullen in de kleedkamers neerleggen.

Tot hoe laat en waar kan ik na-inschrijven?
Mocht je te laat zijn met online inschrijven, dan kan je van 18:30 tot 19:45 (15 minuten voor de start van de wedstrijd) jezelf na-inschrijven op de avond van de wedstrijd.

Het adres is:

Kalsbeek College Bredius, Burg. van Kempensingel 24 Woerden

Hoe geef ik mij op voor de Woerdense Singelloop?
Online inschrijven is heel eenvoudig en goedkoper dan na-inschrijven. Registreer online, en betaal via Ideal. Lees hier meer over inschrijven.

Wanneer was de eerste editie van de Woerdense Singelloop?
De eerste editie vond plaats op 18 augustus 1978, op het Exercitieveld in Woerden. Het hardloopevenement was opgenomen in het programma van de Woerdense Vakantieweek. Later is de loop van de Vakantieweek gescheiden. Geïnteresseerd in de mooie geschiedenis van de Loop? De organiserende hardloopvereniging AV Clytoneus Woerden heeft een mooi stukje gepubliceerd op de website. Het bericht vind je hier.

Kan ik ook meedoen als ik niet zo snel ben?
Natuurlijk kan je meedoen! Iedereen is welkom. Het is natuurlijk wel verstandig om te kijken welke afstand bij je past.

Mocht je vraag hier niet tussen zitten? Stuur ons een Facebookbericht of verzend een mail naar singelloop@clytoneus.nl