Hieronder vind je een aantal veel gestelde vragen. Heb je een vraag en staat het er niet tussen? Stel je vraag in de reacties hieronder of stuur een mail naar info@singelloopwoerden.nl. We proberen uiteraard je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Als de Singelloop Woerden is uitverkocht. Kan ik dan nog aan een startnummer komen?

Als de Singelloop Woerden is uitverkocht , betekent dat dat er geen startnummers meer zijn die we meer uit kunnen delen. Ook met een e-mail sturen via info@singelloopwoerden.nl kunnen we je dan niet aan een startnummer helpen.

Mocht je volgend jaar wel mee willen doen, dan raden we aan om je in te schrijven voor de Singelloop nieuwsbrief. Dan ontvang je als eerste een update zodra de inschrijving is geopend. Zie ook www.singelloopwoerden.nl/nieuwsbrief.

Krijg ik mijn startnummer thuisgestuurd?

Als je een individuele inschrijving hebt gedaan, dan krijg je jouw startnummer thuis gestuurd. Heb je een paar dagen voor het evenement nog niks ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Is de Singelloop Woerden een gecertificeerd parcours bij de Atletiekunie?
De Singelloop Woerden is een niet-gecertificeerd parcours en de gelopen afstanden kunnen lichtelijk afwijken.

Is er bewaakte tassenafgifte?
Tijdens de Singelloop Woerden is er geen beveiligde tassenafgifte aanwezig. Wel kan je – op eigen risico – je tassen en spullen in de kleedkamers neerleggen.

Het adres is:

Kalsbeek College locatie bredius, Burg. van Kempensingel 24 Woerden

Hoe geef ik mij op voor de Singelloop Woerden?
Online inschrijven is heel eenvoudig en online te doen. Registreer online, betaal via Ideal en krijg jouw startnummer thuis opgestuurdm Lees hier meer over inschrijven.

Is na-inschrijven op de dag zelf nog mogelijk?

Helaas is het sinds 2023 niet meer mogelijk om op de dag van het evenement in te schrijven. Dit heeft ermee te maken omdat we enorm veel vrijwilligers nodig hadden voor de registratie ter plaatse.

Wanneer was de eerste editie van de Singelloop Woerden?
De eerste editie vond plaats op 18 augustus 1978, op het Exercitieveld in Woerden. Het hardloopevenement was opgenomen in het programma van de Woerdense Vakantieweek. Later is de loop van de Vakantieweek gescheiden. Geïnteresseerd in de mooie geschiedenis van de Loop? De organiserende hardloopvereniging AV Clytoneus Woerden heeft een mooi stukje gepubliceerd op de website. Het bericht vind je hier.

Kan ik ook meedoen als ik niet zo snel ben?
Natuurlijk kan je meedoen! Iedereen is welkom. Het is natuurlijk wel verstandig om te kijken welke afstand bij je past.

Mocht je vraag hier niet tussen zitten? Stuur ons een mail naar info@singelloopwoerden.nl