Aanmelden van nieuwe groepsinschrijving kan tot uiterlijk 20 april 2024. Na 1 mei kun je géén deelnemers meer doorgeven via groepsinschrijving.

Leuk dat je interesse hebt in de groepsinschrijving voor de Singelloop Woerden. Bij groepsinschrijving kun je eenvoudig meerdere deelnemers tegelijk inschrijven. Betaling gaat per factuur naar een zelfgekozen adres. Deze optie is geschikt voor bedrijven, organisaties of andere grote groepen deelnemers.

De Singelloop Woerden is een sportief en gezellig evenement om samen met collega’s, of/en vrienden aan mee te doen. Met een keuze uit 5 en 10 kilometer is de Singelloop voor iedereen uitdagend. 

Doe je met een groep collega’s of leden mee met de Singelloop? Lees dan deze pagina over de Sportiefste organisatie van Woerden.

Groepsinschrijving is eenvoudig te regelen en werkt anders dan de individuele inschrijving. Daarnaast ontvang je een factuur en kan je het totale inschrijfbedrag voor alle deelnemers in één keer overmaken. 

Veelgestelde vragen

De afstanden van de Singelloop Woerden zijn 5 en 10 kilometer en deze starten allebei om op maandagavond 10 juni 2024 om 20:00.

We versturen alle startnummers van jouw groepsinschrijving naar een het adres wat je opgeeft. Je bent uiteraard zelf verantwoordelijk voor het uitdelen van de startnummers aan je collega’s.

Na 1 mei 2024 sluit de groepsinschrijving en kun je geen nieuwe deelnemers doorgeven of deelnemers wijzigen. Daarna wordt de factuur naar het factuur e-mailadres gestuurd. Lees hier de inschrijfprijzen van de Singelloop Woerden.