fbpx

Bij groepsinschrijving kun je meerdere deelnemers tegelijk inschrijven en dan maar één keer betalen. Met deze optie wordt het makkelijker groepen, bedrijven, organisatieleden, verenigingsleden, etc. in te schrijven en bij gebruik van iDEAL worden de kosten ook lager, omdat er minder transacties nodig zijn.

De Woerdense Singeloop is een sportief en gezellig evenement om samen met collega’s, vrienden en relaties aan mee te doen. Met een keuze uit 3, 6.5 en 10 kilometer is de Singelloop voor iedereen uitdagend. Doe je met een groep collega’s of leden mee met de Singelloop? Bekijk dan ook deze pagina over de Sportiefste organisatie van Woerden.

Groepsinschrijving is eenvoudig te regelen en werkt anders dan de individuele inschrijving. Per deelnemer bedraagt het inschrijfgeld 6 euro. Het voordeel van groepsinschrijving is dat je in één keer alle deelnemers aan ons doorgeeft. Daarnaast kan je het totale inschrijfbedrag voor alle deelnemers in één keer overmaken. Op de dag van de wedstrijd liggen alle startnummers van je teamleden bij het inschrijfbureau klaar.

Wil je gebruik maken van groepsinschrijving? Stuur dan een e-mail naar singelloop@clytoneus.nl of vul hieronder de contactgegevens in. Je ontvangt een Excel-formulier waarin je alle gegevens kan invullen. 

Na retourzending van het volledig ingevulde Excel-formulier ontvangt u een mail hoe je de betaling kan voltooien. Als we het totale inschrijfbedrag hebben ontvangen, ontvang je een bevestigingsmail en is de inschrijving definitief! Tijd dus om je sportieve collega’s te verzamelen! 

Let op: je kan het Excel formulier uiterlijk tot 1 juni 2022 naar ons opsturen met alle gegevens. Als het inschrijfgeld 7 dagen voor de wedstrijd nog niet is overgeschreven, kan de organisatie de groepsinschrijving annuleren. Je ontvangt altijd een mail van ons als je groepsinschrijving definitief is verwerkt.


Contactformulier groepsinschrijving


    0 reacties

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.