Bij groepsinschrijving kun je meerdere deelnemers tegelijk inschrijven en dan maar één keer betalen. Met deze optie wordt het makkelijker groepen, bedrijven, organisatieleden, verenigingsleden, etc. in te schrijven en bij gebruik van iDEAL worden de kosten ook lager, omdat er minder transacties nodig zijn.

De Woerdense Singelloop is een sportief en gezellig evenement om samen met collega’s, vrienden en relaties aan mee te doen. Met een keuze uit 5 en 10 kilometer is de Singelloop voor iedereen uitdagend. Doe je met een groep collega’s of leden mee met de Singelloop? Lees dan deze pagina over de Sportiefste organisatie van Woerden.

Groepsinschrijving is eenvoudig te regelen en werkt anders dan de individuele inschrijving. Lees op deze pagina meer informatie over de inschrijfgelden. Het voordeel van groepsinschrijving is dat je in één keer alle deelnemers aan ons doorgeeft. Daarnaast ontvang je een factuur en kan je het totale inschrijfbedrag voor alle deelnemers in één keer overmaken. Op de dag van de wedstrijd liggen alle startnummers van je teamleden bij het inschrijfbureau klaar.

Wil je gebruik maken van groepsinschrijving? Stuur dan een e-mail naar singelloop@clytoneus.nl of vul hieronder de contactgegevens in. Je ontvangt een Excel-formulier waarin je alle gegevens kan invullen. 

De afstanden van de Singelloop Woerden zijn 5 en 10 kilometer en deze starten allebei om op maandagavond 12 juni 2023 om 20:00. Lees hier meer info.

Wil je gebruik maken van groepsinschrijving? Stuur dan een e-mail naar singelloop@clytoneus.nl of vul hieronder de contactgegevens in. Je ontvangt binnen een paar dagen een Excel-formulier waarin je alle gegevens kunt invullen.

Na retourzending van het volledig ingevulde Excel-formulier ontvangt u een mail hoe je de betaling kan voltooien. Nadat we de Excel hebben ontvangen, voeren we de gegevens in het wedstrijdsysteem. Elke deelnemer ontvangt vervolgens een bevestigingsmail op de door jullie opgegeven e-mailadressen. Tijd dus om al je sportieve collega’s te verzamelen! 

Let op: De groepsinschrijving voor de Singelloop op 12 juni 2023 kan tot uiterlijk 31 mei 2023!

We versturen alle startnummers van jouw groepsinschrijving naar een het adres wat je opgeeft. Je bent uiteraard zelf verantwoordelijk voor het uitdelen van de startnummers aan je collega’s.

Maak je collega’s, clubgenoten, leden en vrienden enthousiast en sta met elkaar aan de start. Wellicht wint jouw organisatie dit jaar de titel: Sportiefste organisatie van de gemeente Woerden! Lees op deze pagina meer over de Sportiefste organisatie van Woerden.
De kosten voor deelname bedragen €8 van 1 april tot 14 mei 2023 en €10 van 15 mei tot 31 mei 2023 ongeacht de afstand.

Contactformulier groepsinschrijving


    0 reacties

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *