fbpx

Inschrijving van de Singelloop Woerden is geopend!

Inschrijven voor de Singelloop Woerden kan op twee manieren. Je kunt tot 9 juni 2023 online inschrijven via inschrijven.nl. Besluit je na die datum om mee te doen, dan kan je op de dag van wedstrijd ook nog aanmelden in het gebouw van het Kalsbeek College (naast de startlocatie). Let op: we hebben een beperkt aantal na-inschrijvingen. Kom dus op tijd.

De goedkoopste en makkelijkste manier om mee te doen met de Singelloop Woerden is met een online inschrijving. Via bovenstaande knop kan je online inschrijven. Van 1 april tot 15 mei 2023 kost inschrijving slechts € 8,- en van 16 mei tot 9 juni 2023, € 10,-. 

Bij groepsinschrijving kun je meerdere deelnemers tegelijk inschrijven en dan maar één keer betalen. Dit kan tot uiterlijk 1 juni 2023. Met deze optie wordt het makkelijker groepen, bedrijven, organisatieleden, verenigingsleden, etc. in te schrijven. Lees meer.

Je kunt je niet voorinschrijven voor de Singelloop Kidsrun. Dit gebeurt op de avond zelf en is ook dit jaar geheel gratis door sponsoring! Klik hier voor meer info

Het is mogelijk om op de dag van het evenement in te schrijven. Dit kost 12 euro ongeacht de afstand. Vul een inschrijfformulier in dat klaar ligt in de kantine van de Kalsbeek College locatie Bredius. Geef o.a. je naam en je loopafstand op. Kom op tijd in verband met de verwachte drukte (een uur van te voren wordt aangeraden). Na-inschrijven kan uiterlijk tot 19:30 (een half uurtje voor de start). Je kunt pinnen of contant betalen bij het inschrijfbureau. Wel geldt een maximum aantal deelnemers.