fbpx

Inschrijven voor de Singelloop Woerden kan op twee manieren. Je kunt tot 17 juni 2022 online inschrijven. Besluit je na die datum om mee te doen, dan kan je op de dag van wedstrijd ook nog aanmelden in het gebouw van het Kalsbeek College (naast de startlocatie). Let op: we hebben een beperkt aantal na-inschrijvingen. Kom dus op tijd.

Online inschrijven – individueel

De goedkoopste en makkelijkste manier om mee te doen met de Singelloop Woerden is met een online inschrijving. Via bovenstaande knop kan je online inschrijven. Doe je dit voor 1 juni 2022 betaal je maar € 6,- inschrijfgeld. Schrijf je in tussen 1 juni en 17 juni dan kost het € 8,- om mee te doen. Na 17 juni is het niet meer mogelijk om online in te schrijven. 

Online inschrijven – als groep

Bij een groepsinschrijving kun je meerdere deelnemers tegelijk inschrijven. Bijvoorbeeld als je samen loopt met je collega’s of teamleden. Je kunt dat als groep in één keer betalen en je doet mee om de titel ‘sportiefste organisatie van Woerden’. . Lees hier meer over groepsinschrijvingen.

Na-inschrijving

Besluit je na 17 juni nog om mee te doen? Dan ben je natuurlijk ook welkom! Inschrijven voor de Singelloop Woerden doe je dan via het inschrijfformulier dat klaar ligt in de kantine van het Kalsbeek College. De ingang van het gebouw ligt naast de startlocatie van de Singelloop. Na-inschrijven kan tot een kwartier voor de start van de wedstrijd en kost € 10,-. Je kan zowel contant betalen (LET OP: gepast betalen) als pinnen. Kom wel op tijd (bij voorkeur een uur tot anderhalf uur voor de start van de wedstrijd) in verband met de verwachte drukte.

Stappen na-inschrijving:
  • Vul een inschrijfformulier in. Hierop vul je al de gevraagde persoonlijke gegevens in en de afstand die je wilt lopen.
  • Lever je inschrijfformulier in aan één van de inschrijftafels. Daar zal je inschrijving worden verwerkt.
  • Je kan het inschrijfgeld (10 euro) zowel contant betalen als pinnen. Let op! Pinnen kan langer duren in verband met een eventuele rij bij de pinautomaat. Hou hier rekening mee.
  • Je ontvangt een startnummer van de organisatie en je bent ingeschreven voor de Singelloop Woerden! Je kunt je nu voorbereiden op de start!