Gratis deelname

De Singelloop Kidsrun is een hardloopwedstrijd voor alle basisschoolleerlingen van Woerden en omgeving. We hebben als doel om zoveel mogelijk kinderen te laten bewegen. Daarom is de inschrijving helemaal gratis. Vorig jaar deed zelfs één op de vijf Woerdense leerlingen mee met de Singelloop Kidsrun! Daar mogen we best even trots op zijn. Meld je hieronder aan, dit kan tot uiterlijk 30 minuten voor het startschot.

Het parcours: 800 of 1800 meter

parcours Kidsrun SLW24

Het parcours van de Singelloop Kidsrun gaat door Landgoed Bredius. De start is op een andere locatie dan de finish. Dit wordt ook aangegeven door een startboog en een finishboog. Kies als ouder een plekje langs het parcours of bij de start en finish om iedereen aan te moedigen.

Meld je aan!

Daarnaast wint niet allersnelste, maar juist de basisschool met relatief de meeste deelnemers. Maar sowieso ontvangt iedere deelnemer een leuke medaille om mee naar huis te nemen. Zo wint iedereen! 

De sportiefste basisschool van de gemeente Woerden

De basisschool met relatief de meeste inschrijvingen wordt bekroond met de titel ‘sportiefste basisschool van Woerden’ en wint een hele mooie beker.

De basisschool met relatief de meeste inschrijvingen wordt bekroond met de titel ‘sportiefste basisschool van Woerden’ en wint een hele mooie beker.

De winnende school doet mee met relatief de meeste deelnemers ten opzichte van het totaal aantal leerlingen van de basisschool (t/m 12 jaar). Dus ook kleinere scholen maken kans om te winnen. En hoe tof is het om samen met je klasgenoten of teamleden deze uitdaging aan te gaan. Verzamel daarom iedereen, want winnen doe je samen!

Leuk voor sportieve kinderen: Train een maand gratis mee bij AV Clytoneus

Houdt uw zoon of dochter van bewegen, hardlopen, spelletjes spelen, werpen of springen? Wellicht is atletiek wel een sport die bij hem of haar past! Kinderen mogen een hele maand gratis mee sporten bij atletiekvereniging Clytoneus Woerden. Voor elke leeftijd zijn er specifieke trainingen. Interesse? bekijk alle trainingstijden en info hier!

De ouders kunnen na de Kidsrun zelf ook meedoen aan de hardloopwedstrijd met tijdregistratie!


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *