fbpx

De Singelloop Woerden KidsRun is dé hardloopwedstrijd voor alle kinderen tot 12 jaar. De organisatie heeft als doel om zo veel mogelijk kinderen mee te laten doen. Daarom is de inschrijving gratis en doe je vanaf 17:30 op de dag zelf. Daarnaast wint niet de snelste, maar wel de basisschool met relatief de meeste deelnemers. Maar sowieso ontvangt iedere deelnemer een leuke medaille om mee naar huis te nemen. Zo wint iedereen! 

Klik hier om de flyer te vergroten of te downloaden.

De sportiefste basisschool 

De basisschool met relatief de meeste inschrijvingen wordt bekroond met de titel ‘sportiefste basisschool van Woerden’ en wint een hele mooie beker.
De winnende school doet mee met relatief de meeste deelnemers t.o.v. het totaal aantal leerlingen van de basisschool (t/m 12 jaar). Dus ook kleinere scholen maken kans om te winnen. En hoe tof is het om samen met je klasgenoten of teamleden deze uitdaging aan te gaan. Verzamel daarom iedereen, want winnen doe je samen!

Klik hier om de flyer te vergroten of te downloaden.

De kinderen t/m 9 jaar rennen een parcours van 800 meter door het Brediusbos. De start van de 800 meter wedstrijd is om 18:45 uur. De 800 meter start onder de rode Regiobank luchtboog.

De kinderen t/m 12 jaar rennen een parcours van 1.500 meter. Dit gaat ook langs de Singel en door het Brediusbos.  Om 19.15 start de 1.500 meter onder de De Bruijn Adviesgroep luchtboog.


Ouders, ren mee!

Ouders van de deelnemende kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom. En mee rennen met je zoon of dochter mag ook! Dan heb je meteen een goede warming-up gedaan voordat je zelf meedoet aan de Singelloop.

Aanmelden

Vanaf 17:30 kan je je aanmelden voor de Kidsrun. Dit kan bij de inschrijfkraampjes vlakbij de start/finish locatie van de Kidsrun. Zorg wel dat je op tijd bent. Dit vanwege de te verwachte drukte bij het inschrijven.

Leuk voor sportieve kinderen: Train een maand gratis mee bij AV Clytoneus

Houdt uw zoon of dochter van bewegen, hardlopen, spelletjes spelen, werpen of springen? Wellicht is atletiek wel een sport die bij hem of haar past! Kinderen mogen een hele maand gratis mee sporten bij atletiekvereniging Clytoneus Woerden. Voor elke leeftijd zijn er specifieke trainingen. Interesse? bekijk alle trainingstijden en info hier!

De ouders kunnen na de Kidsrun zelf ook meedoen aan de hardloopwedstrijd met tijdregistratie!


0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *