fbpx


De Singelloop Kidsrun is een prestatierun voor alle basisschool leerlingen van Woerden en omstreken. De onderbouw rent 800 meter en de bovenbouw rent 1500 meter. Ouders mogen ook mee rennen met hun zoon of dochter. Na afloop krijgen de kinderen een leuk aandenken mee naar huis!


De Singelloop Kidsrun heeft een simpele maar gouden formule: Niet de snelste wint, maar de meeste deelnemers winnen de beker!  Want winnen doe je samen. En om deze prijs zo eerlijk mogelijk te verdelen, wint de school met relatief de meeste inschrijvingen. Het aantal deelnemers wordt vergeleken met het totaal aantal leerlingen van de school. Zo maakt elke basisschool een even grote kans om met de beker te winnen. En daarbij krijgt iedereen die meedoet een mooie deelnameprijs mee naar huis! 


Vanaf 17:30 kan je je aanmelden. Je geeft aan ons door of je zoon of dochter voor de onderbouw of bovenbouw rent. Vermeld ook je basisschool bij ons! De school met relatief de meeste deelnemers krijgt een vette beker mee naar huis!

  • Wie: Alle basisschool leerlingen
  • Waar: Start/Finish bij Kalsbeek College locatie Bredius
  • Wanneer: 15 juni 2020
De Singelloop Kidsrun!

De Singelloop Kidsrun is helemaal gratis. Kom wel op tijd vanwege de verwachte drukte, dus rond 18:00! Voor de Kidsrun hoef je je niet online aan te melden. Blijf up-to-date en volg de Facebookpagina.

Programma

Tijden onder voorbehoud:

Wat?Wie?Wanneer?
Kidsrun OnderbouwGroep 1 t/m 5Start: 18:45
Kidsrun BovenbouwGroep 6 t/m 8 Start 19:15

Ren samen met zijn of haar klasgenootjes, vrienden, broertje(s) of/en zusje(s)! Je mag natuurlijk ook samen met je zoon of dochter de wedstrijd rennen (gelijk een goede warming-up voor als je zelf meedoet! )

De start en finish van de Kidsrun is bij het Kalsbeek College, locatie Bredius.
Routebeschrijving naar de start / finish.

Leuk voor sportieve kids: Maand gratis mee sporten bij AV Clytoneus

Houdt uw zoon of dochter van bewegen, hardlopen, spelletjes spelen, werpen of springen? Wellicht is atletiek wel een sport die bij hem of haar past! Kinderen mogen een hele maand gratis mee sporten bij atletiekvereniging Clytoneus Woerden. Voor elke leeftijd zijn er specifieke trainingen. Interesse? bekijk alle trainingstijden en info hier!

De ouders kunnen na de Kidsrun zelf ook meedoen aan de hardloopwedstrijd met tijdregistratie!