Tijdens de Singelloop Woerden wordt een deel van het centrum afgesloten. Deze afsluitingen vinden plaats van 19.45 uur tot ongeveer 21.15 uur. Drie van de vier toegangswegen naar het centrum worden afgezet. Gemotoriseerd verkeer kan de binnenstad in en uit via de Oostdam en de Stationsweg. Bovendien blijft de centrumring, met uitzondering van de Ravelijnsingel, tijdens het hardloopevenement bereikbaar.

Op het parcours staan verkeersregelaars en parcoursassistenten op verschillende plekken. Zij leiden het verkeer de goede kant op en zorgen dat de lopers veilig over kunnen oversteken. De Burg. H.G. van Kempensingel, Zandwijkwingel, Singel, Defensie-eiland, Prins Hendrikkade, Naussaukade, Emmakade, Haven, Ravelijnsingel, Oostsingel, Oostlaan, Exercitiepad en de Van Helvoortlaan zijn afgesloten voor verkeer. Ook de Nelsonmandelabrug wordt voor voetgangers en fietsers afgesloten en kunnen omfietsen via de Stationsweg en Oostdam.

Centrumring Ravelijnsingel

De centrumring blijft grotendeels bereikbaar. De Ravelijnsingel wordt voor verkeer afgesloten. Verkeer vanuit de Torenwal wordt omgeleid via de Nieuwstraat naar de Meulmansweg. Verder is de Westdam is tijdens het evenement niet bereikbaar.Van en naar Batenstein

De Kievitstraat wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer. Hierdoor is zwembad Batenstein bereikaar.  Je kunt ook niet parkeren voor het Kalsbeek College Bredius.

Lees hier meer over de routebeschrijving en parkeermogelijkheden in het centrum van Woerden.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *