fbpx

Sportiefste organisatie van Woerden

Hardlopen is een van de drie meest beoefende sporten in Nederland. Daarbij is Utrecht een van de meest sportieve provincies van Nederland! Wij willen weten: Welke organisatie is de meest sportieve organisatie van Woerden?

Maak kans op de titel:
…. is de Sportiefste organisatie van de gemeente Woerden 2019!

Je kan meedoen als*:

  • (Sport)vereniging
  • Bedrijf
  • Maatschappelijke organisatie
  • Middelbare school
  • (kerk)genootschap
  • En je in de gemeente Woerden gevestigd bent.

Net zoals de Kidsrun, gaat de prijs naar de organisatie met relatief de meeste deelnemers. * Als kleiner bedrijf, heb je dus ook gewoon kans om de prijs te winnen.

Winnaars van eerdere edities:

  • 2019: BMI Monier Woerden
  • 2018: PKN Woerden
Winnaar Sportiefste organisatie van Woerden 2019: BMI Monier Woerden
Sportiefste organisatie van Woerden 2018

Binnen 4 simpele stappen ben je ingeschreven en doe je mee:
1. Schrijf je in via de website en kies een afstand die je wil lopen (kies 3, 6,5 of 10 km). Klik op ‘verder‘.

2. Vul de gegevens in. Vul bij het vakje ‘Naam organisatie’ de naam van jouw organisatie in. Bijvoorbeeld: Verboon Optiek Woerden, Blueprint Automation Woerden, PKN Woerden, Regiobank Woerden, 

3. Inschrijfgeld kost 7 euro voor alle afstanden en gaat via IDEAL. Daarvoor krijg je er een startnummer, tijdregistratie, sportdrank, en een hoop (hardloop) gezelligheid voor terug.

4. Je bent ingeschreven. Tijd om snel al je collega’s / leden / vrienden te roepen om in te schrijven. Let op: Na-inschrijven op de avond zelf is mogelijk, maar telt niet mee voor het klassement.

Met een grote groep collega’s of leden in één keer inschrijven? Geen probleem! Stuur een mailtje naar singelloop@clytoneus.nl. Je ontvangt van ons een excel-bestand waarin je alle deelnemers kan invoeren. De betaling kan in een keer worden overgemaakt. Dat scheelt een hoop extra invoer werk!


*Een organisatie moet minstens 40 medewerkers in dienst of leden hebben. Na inschrijving van je organisatie wordt er contact met de organisatie opgenomen. Hierbij wordt gevraagd naar het aantal werknemers/leden van je organisatie. Deelname voor de titel geldt alleen bij voor-inschrijven.