Dit is hét moment om samen met je collega’s, clubgenoten, leden en vrienden aan de start te verschijnen. Doe mee en wie weet wint jouw organisatie wel de titel: Sportiefste organisatie van de gemeente Woerden

De sportiefste organisatie is de organisatie met relatief de meeste deelnemers. Dus hoe meer mensen er namens jouw organisatie meedoen, hoe groter de kans dat jouw organisatie de felbegeerde titel wint. Laten we er samen een sportieve en gezellige avond van maken! Lees hieronder hoe je kunt inschrijven.

Je kunt meedoen als:

  • (Sport)vereniging
  • Bedrijf
  • Maatschappelijke organisatie
  • Middelbare school
  • Kerkgenootschap
  • En je in de gemeente Woerden gevestigd bent 

Wall of Fame

SureLock IT Services

Sportiefste organisatie 2023

OneXillium

Sportiefste organisatie 2022

BMI Monier

Sportiefste organisatie 2019

PKN Woerden

Sportiefste organisatie 2018

De sportiefste organisatie is de organisatie met relatief de meeste deelnemers. Dus hoe meer mensen er namens jouw organisatie meedoen, hoe groter de kans dat jouw organisatie de felbegeerde titel wint. Zolang de organisatie gevestigd bent in de gemeente Woerden en uit minimaal 20 werknemers of leden bestaat, kun je meedoen en maak je kans.

1. Schrijf je in via de website en kies een afstand die je wil lopen (kies 5 of 10 km). Klik op ‘verder‘.

2. Vul de gegevens in. Vul bij het vakje ‘Naam organisatie’ de naam van jouw organisatie in. Bijvoorbeeld: Verboon Optiek Woerden, Blueprint Automation Woerden, PKN Woerden, Regiobank Woerden, 

3. Betaal het inschrijfgeld via IDEAL. 

4. Je bent ingeschreven. Tijd om snel al je collega’s / leden / vrienden op te roepen om ook in te schrijven onder dezelfde organisatienaam. 

*Een organisatie moet minstens 25 medewerkers in dienst of leden hebben. Na inschrijving van je organisatie wordt er contact met de organisatie opgenomen. Hierbij wordt gevraagd naar het aantal werknemers/leden van je organisatie per 1 januari dit jaar. Deelname voor de titel geldt alleen bij voor-inschrijven.

Met een grote(re) groep van 5 of meer collega’s of leden in één keer inschrijven en in één keer per factuur door je bedrijf laten betalen? Geen probleem! Klik hier voor meer informatie.