fbpx

Sportiefste organisatie van Woerden

Hardlopen is een van de drie meest beoefende sporten in Nederland. Daarbij is Utrecht een van de meest sportieve provincies van Nederland! Wij willen weten welke organisatie de meest sportieve organisatie van Woerden is!

Maak je collega’s, clubgenoten en vrienden enthousiast en sta op maandag 15 juni 2020 met elkaar aan de start. Wellicht wint jouw organisatie dit jaar de titel:

Sportiefste organisatie van de gemeente Woerden 2020!

Je kan meedoen als*:

  • (Sport)vereniging
  • Bedrijf
  • Maatschappelijke organisatie
  • Middelbare school
  • Kerkgenootschap
  • En je in de gemeente Woerden gevestigd bent 

Net zoals bij de Kidsrun, gaat de prijs naar de organisatie met relatief de meeste deelnemers.* 

Winnaars van de twee eerdere edities:

  • 2019: BMI Monier Woerden
  • 2018: PKN Woerden

BMI Monier Woerden
Sportiefste organisatie van Woerden 2019

Groepsinschrijving: Met een grote groep collega’s of leden in één keer inschrijven? Geen probleem! Klik hier voor meer informatie.


Individueel inschrijven:

1. Schrijf je in via de website en kies een afstand die je wil lopen (kies 3, 6,5 of 10 km). Klik op ‘verder‘.

2. Vul de gegevens in. Vul bij het vakje ‘Naam organisatie’ de naam van jouw organisatie in. Bijvoorbeeld: Verboon Optiek Woerden, Blueprint Automation Woerden, PKN Woerden, Regiobank Woerden, 

3. Inschrijfgeld kost 7 euro voor alle afstanden en gaat via IDEAL. Daarvoor krijg je een startnummer, tijdregistratie, sportdrank, en een hoop (hardloop) gezelligheid.

4. Je bent ingeschreven. Tijd om snel al je collega’s / leden / vrienden op te roepen om ook in te schrijven onder dezelfde organisatienaam. Let op: Na-inschrijven op de avond zelf is mogelijk, maar telt niet mee voor het klassement.

*Een organisatie moet minstens 25 medewerkers in dienst of leden hebben. Na inschrijving van je organisatie wordt er contact met de organisatie opgenomen. Hierbij wordt gevraagd naar het aantal werknemers/leden van je organisatie per 1 januari dit jaar. Deelname voor de titel geldt alleen bij voor-inschrijven.