Naast de gratis Singelloop Kidsrun kunnen nu ook 65-plussers gratis aan de Woerdense Singelloop meedoen. De Woerdense organisatie SilverFit deelt gratis startnummers uit aan alle sportievelingen van 65 jaar of ouder. Je kan kiezen uit 3, 6.5 en 10 kilometer hardlopen langs de Woerdense singel.

SilverFit wil het bewegen onder ouderen stimuleren en betaalt daarom het inschrijfgeld. “Ook ontvangen de eerste 50 lopers die zich vóór 15 mei aanmelden een uniek hardloopshirt voor de Singelloop van ons.” vertelt Rob van Rooijen. Hij is softwareontwikkelaar bij SilverFit en rent zelf ook elk jaar mee met de Singelloop. Ben je geïnteresseerd in een gratis deelnamebewijs? Ga gelijk naar deze website en vul je gegevens in.

Het doel van SilverFit is om het leven van ouderen te verbeteren met behulp van innovatieve beweegsystemen. Een voorbeeld is de SilverFit Mile. Je loopt op een loopband met een beeldscherm recht voor je. Op het beeldscherm wordt een routefilm afgespeeld, en afhankelijk van hoe snel je op de loopband loopt, speelt de routefilm zich af. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een wandeling langs de Amsterdamse grachten, of een wandeltocht door de Franse Alpen. De SilverFit Mile kan ook aan een hometrainer gekoppeld worden.

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *