Verboon Oogadviseur en de Woerdense Singelloop verlengen hun samenwerking met 3 jaar. Tot 2023 zullen alle deelnemers met een paars-wit logo op hun borst de historische stadsloop rennen. “Met deze sponsor kunnen we de prestatierun toegankelijk en laagdrempelig houden” aldus organisator Lars van Golstein. “En daar zijn wij bijzonder trots op!”

Eigenaar Wouter Verboon (links) en organisator van de Singelloop Lars van Golstein (rechts).

Dat Verboon Oogadviseur nog drie jaar extra partner verbonden blijft aan de loop is eigenlijk niet zo heel gek. Eigenaar en optometrist Wouter Verboon is zelf fanatiek hardloper en traint wekelijks bij de hardloopafdeling van AV Clytoneus: “Ik doe zelf middellange afstanden, en heb zelf zo’n 5 edities meegedaan aan de Woerdense Singelloop.”

Sinds 2017 is de Woerdenaar vrijwilliger bij de loop. Verboon: “Ik zit zelf elk jaar bij de na-inschrijvingen. Het is erg leuk om deel te mogen uitmaken van dit lokale hardloopevenement.” 

De hardloopwedstrijd is op maandagavond 15 juni 2020. Het startschot zal om 20:00 bij de Kalsbeek Bredius klinken. Meer informatie over de loop vind je hier.

Alle deelnemers starten in 2020 weer met een Verboon startnummer!
Ontvang Singelloop- en hardloopnieuws in je mailbox
Ontvang jaarlijks de Singelloop Woerden nieuwsbrief!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *