Ik ben Diana Jansen 51 jaar uit Bodegraven en doe aan hardlopen. Alleen doe ik dit in mijn rolstoel.
Sinds 2018 doe ik mee aan wedstrijden vooral de 10 km maar heb ook de halve marathon van Berlijn en Amsterdam gedaan. Voorlopig richt ik mij weer lekker op de 10 km dit vindt ik persoonlijk een hele fijne afstand en de uitdaging als het parcours het toelaat mijn tijd elke keer te verbeteren.

Waarom doe je mee met Singelloop Woerden?
Nou omdat ik “gewoon” mee mag doen (dit is niet overal zo) en het altijd leuk is met mensen uit je eigen omgeving te lopen.

Wat maakt de Singelloop Woerden voor jou speciaal?
Nou het is een beetje een thuiswedstrijd want onze roots liggen in Woerden. Mijn partner is geboren Woerdenaar, ik heb er ook gewoond en wij hebben elkaar in Woerden leren kennen. Daarnaast woont er nog veel familie en kennissen dus altijd leuk als je aangemoedigd wordt.
Daarbij is het een uitdagend parcours. Zeker voor mij omdat op klinkers rijden best lastig is maar ook omdat het een mooi rondje is.

Heb je nog een advies voor de lezers?
Nou, ken je iemand in je omgeving waarvan je denk dat die meedoen met de Singelloop best wel eens leuk kan vinden, moedig diegene aan. En niet alleen om te gaan hardlopen, want er zijn zoveel sporten mogelijk. Zoals ik altijd zeg “Sport is voor iedereen” en “Never give up”!
Sport is/kan zo belangrijk zijn niet alleen voor je lichaam maar ook mentaal ik ben er in ieder geval een stuk sterker door geworden.

Ik wens iedereen heel veel plezier en succes en zie jullie de 20e!

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *