Nog een paar dagen te gaan en dan is het zover: de Singelloop Woerden staat voor de deur! We willen jullie graag voorzien van de laatste informatie en tips, zodat jullie optimaal kunnen genieten van dit evenement. Lees daarom dit bericht zorgvuldig door als je maandagavond aan de start zal staan.

Singelloop 2019 in de hitte. Foto: Indebuurt Woerden

1. Bereid je voor: Warm weer en zonneschijn

De weersvoorspellingen geven aan dat het op de dag van de Singelloop mooi weer wordt met een temperatuur van maar liefst 28 graden en volle zon. Om het hardloopevenement veilig te laten verlopen is het daarom belangrijk om je goed voor te bereiden op deze omstandigheden. Zowel binnen als buiten zorgen we voor een waterkraan. Verder hebben we een waterpost ongeveer halverwege het parcours. Neem je eigen bidon mee, zodat je voor- en na de 5 of 10 km ook voldoende drinkt. Bij de finish van de 5 of 10km ontvang je een flesje water gesponsord door Woerden Makelaardij. Ook delen we graag wat tips van hardlopen.nl. Pas je tempo aan, drink genoeg en smeer jezelf in met zonnebrand. Ook kregen we de tip om een (nood)telefoonnummer in te vullen op de achterkant van je startnummer, voor het geval je onwel wordt.

2. Het is mogelijk om van afstand te wisselen
Mocht je door het warme weer (of een andere reden) een andere afstand willen lopen, dan is dat zeker mogelijk. Stuur of voor zondagavond een mail naar ons, of geef het op 12 juni na je finish even door aan de vrijwilliger van de tijdwaarneming.

3. Kun je toch niet deelnemen, maak dan iemand anders blij!
Alle startnummers voor de 5 kilometer en de 10 kilometer zijn volledig vergeven. Dat is goed nieuws voor jou, maar er zijn enkele deelnemers op de wachtlijst die graag willen deelnemen. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan de Singelloop en wil je je startnummer aan iemand anders doorgeven, dan is dat mogelijk. We hebben een reservelijst van mensen die nog graag willen meedoen. Stuur een e-mail naar info@singelloopwoerden.nl om je afmelding door te geven en te laten weten dat je je startnummer wilt overdragen. Wij zullen jouw afmelding koppelen aan een nieuwe aanmelding. Jij bent verantwoordelijk voor het doorgeven van het startnummer aan de nieuwe loper en het vragen van het eventuele inschrijfgeld aan die persoon. Vervolgens passen wij de naam aan in het wedstrijdsysteem.

4. Gezelligheid bij de start en finish
Om de Singelloop Woerden nog feestelijker te maken, zorgen we voor gezelligheid. Er zal muziek zijn langs het parcours en een DJ die voor sfeer bij de start/finish zorgt. Daarnaast kunnen jullie genieten van het heerlijke ijs van Vernooij, een kopje koffie halen bij de koffie tuk tuk en smullen van heerlijke poffertjes. Na de inspanning is het immers tijd voor ontspanning en gezelligheid! Heb je supporters die je komen aanmoedigen? Deel dan Deze pagina met leuke aanmoedigingsplekken rondom het parcours.

5. Foto’s en video’s
We hebben een team van fotografen die tijdens de Singelloop de mooiste momenten vastleggen. Na 12 juni zullen deze foto’s en video’s beschikbaar zijn op onze website. Hou de website www.singelloopwoerden.nl
goed in de gaten voor de laatste updates rondom de Singelloop.

6. Routebeschrijving
Wij adviseren je om met de fiets te komen. Je kunt je fiets stallen bij een van de ingangen. Parkeren kun je bij het parkeergarage Castellum en het OV is op loopafstand van de start/finish.

We wensen jullie veel succes met de laatste voorbereidingen en kijken uit naar een geweldige dag vol sportiviteit en plezier tijdens de Singelloop Woerden!


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *