fbpx

Dit jaar organiseert Atletiekvereniging Clytoneus de eerste Virtuele Woerdense Singelloop. Een 3, 6.5 of 10 kilometerloop die iedereen op eigen gelegenheid, tijdstip, locatie en route kan doen. Voor de recreant leuk voor de eeuwige roem en – als je wilt- de medaille en voor de fanatieke hardlopers voldoende competitief door het virtuele scorebord.

De virtuele wedstrijd vindt plaats in de week van maandag 21 juni tot en met zondag 27 juni. Je kiest zelf het tijdstip en het parcours. Het maakt dus niet uit of je de 3, 6.5 of de 10 kilometer gaat hardlopen in Woerden, Harmelen, Antwerpen of New York. Wel willen we je ons prachtige Singelloop-parcours aanbevelen om zo toch het Singelloop-gevoel te krijgen! Lees op deze pagina meer over het lopen van de Singelloop route.

Online klassement via Racemap

De virtuele wedstrijd wordt geregistreerd via een digitaal scorebord. Dit virtuele klassement wordt opgesteld met de app Racemap. De app Racemap is eenvoudig te downloaden via de Playstore of Appstore op je mobiele telefoon. De app registreert jouw afstand en tijd, en upload dit automatisch naar het digitale scoreboard van de Woerdense Singelloop. Gedurende de week zie je jouw positie in de ranglijst. Ook is het mogelijk registraties vanuit andere apps/sport trackers te uploaden (GPX-bestand vanuit Runkeeper of Strava). Op de inschrijfpagina leggen we stap voor stap uit hoe de app werkt.

Meedoen en inschrijven

Inschrijven kan tot vrijdag 18 juni 23:59 via deze pagina. Bij de inschrijving geef je aan welke afstand je wilt lopen. Als extra motivatie is de Virtuele Singelloop gratis voor iedereen. Optioneel zijn de Singelloop-medaille (€1,50) en een (kleine) eigen bijdrage zodat de organisatie de Woerdense Singelloop in de toekomst kan blijven organiseren!

Medailles en deelnamecertificaat!

Bij de inschrijving kan je aangeven of je een medaille (€1,50) wilt ontvangen. Iedere deelnemer krijgt per mail een online certificaat. Zo heb je een leuk aandenken van een bijzonder ‘virtueel evenement’. Hoe de medaille bij jou terecht komt, wordt op een later moment gecommuniceerd. Een mooie gelegenheid om een nieuwe medaille aan je trofeeënkast toe te voegen!

Elke voltooide loop komt automatisch op het digitale scorebord. Leuk voor de eeuwige roem of de eer van de snelste hardloper. Deze editie worden er geen prijzen uitgedeeld aan de snelste hardlopers van het klassement. Wel ontvangt elke deelnemer via de mail een deelnemerscertificaat.

Alle informatie op een rijtje:

 • Inschrijven kan tot vrijdag 18 juni 23:59 en is gratis. Meer info over inschrijving vind je hier.
 • Je ontvangt via de mail een online certificaat van je deelname.
 • Optioneel: je doneert een kleine bijdrage voor de toekomstige edities van de Woerdense Singelloop via het inschrijfformulier.
 • Optioneel: voor €1,50 euro ontvang je een medaille van deze 1e Virtuele Woerdense Singelloop. Dit kun je aanvinken bij je inschrijving.
 • Heb je problemen met de app of heb je vragen over de app, neem dan contact op met singelloop@clytoneus.nl of zie onze contact-pagina.

Wat zijn de regels!

 • Je houd je aan alle op dat moment geldende coronaregels. Zo houd je voldoende afstand tot andere hardlopers.
 • Kies je eigen parcours: we bevelen je aan om het Singelloop-parcours te gebruiken.
 • Je kan bijvoorbeeld vanaf je eigen huis starten of bij de start/finish locatie van de Woerdense Singelloop (voor het Kalsbeek College, Burgemeester H.G. van Kempensingel 23 te Woerden).
 • en geniet!

Wij wensen iedereen heel veel loopplezier en vergeet niet je prestatie te delen op onze social media kanalen zodat we je kunnen volgen en je vrienden, familie, collega’s je kunnen aanmoedigen.

Schrijf je hieronder in en ontvang als eerste het nieuws rondom de Woerdense Singelloop.


  0 reacties

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.