Laagdrempelig én uitdagend

Kies één van de drie afstanden. 3, 6.5 of 10 kilometer. Iedereen kan op zijn of haar niveau (als beginnend of ervaren hardloper) meedoen. 

Door fijne samenwerking met onze partner Verboon Oogadviseur kunnen we de inschrijfprijs laag houden. Zo is het evenement voor iedereen laagdrempelig en toegankelijk. Alle deelnemers van de Singelloop 2019 ontvangen een leuke en vooral handige herinnering na de finish. 

Kies uit:

– 3 km (1 rondje)
– 6,5 km (2 rondjes)
– 10 km (3 rondjes)

Alvast vooruit kijken naar wat je te wachten staat? klik hier voor het parcours.

Voor 7 euro (online inschrijven) en 10 euro na-inschrijven krijg je:

  1. Sportdrank of een flesje water na afloop
  2. Omkleed en douche gelegenheid op de start/finish locatie
  3. Gezelligheid langs het parcours zoals fanfares, muziekkorpsen en meer!
  4. Een startbewijs (3, 6.5 of 10 km) voor de oudste hardloopwedstrijd van gemeente Woerden
  5. Een groot applaus van het publiek langs het parcours!

Praktische informatie

De start is bij de Kalsbeek College locatie Bredius. Wij raden het aan om met de fiets te komen. Kom je met de auto, dan kan je je auto in de buurt parkeren. Wees op tijd in verband met de verwachte drukte.

Kleedkamers en douches zijn aanwezig. Je ontvangt sportdrank en een leuk aandenken na de wedstrijd!

Programma:

18:45Kidsrun t/m 7 jaar - 800 mGratis deelname
18:55Kidsrun 7 t/m 9 jaar - 800 mGratis deelname
19:15Kidsrun 9 t/m 12 jaar - 1500 mGratis deelname
20:005 of 10 kmOnline: 8 euro van 2 april tot 15 mei en 10 euro van 16 mei tot 1 juni 2023.

Sportiefste organisatie van Woerden!
Dit jaar kan de organisatie met relatief de meeste deelnemers opnieuw een prijs winnen. Bij het online inschrijven kan je je vereniging of bedrijfsnaam invullen waarvoor je rent. De organisatie met relatief de meeste deelnemers wint de hoofdprijs en een jaar lang de titel: “De sportiefste organisatie van gemeente Woerden”. In 2019 ging BMI Monier Woerden er met de titel vandoor. Nieuwsgierig? Klik hier voor meer info.

Het Groene Hardloop Circuit

De Singelloop maakt sinds 2019 uit van een nieuwe hardloopcompetitie, bestaande uit 4 hardloopevenementen in de gemeente Woerden. Rondje Zegveld, Kamerikse Weteringloop, Hardloopevenement Harmelen en de Woerdense Singelloop maken deel uit van het Groene Hardloop Circuit. Alle deelnemers die 3 van de 4 loopjes aanwezig zijn, ontvangen een leuke goodybag! Ook zijn er prijzen te verdienen. klik hier voor meer info.

Inschrijven

Klaar voor de start? Via Ideal (internetbankieren) kan je je online voor-inschrijven. Binnen slechts een aantal minuten ben jij al verzekerd van een startbewijs.

* Kosten zijn 7 euro bij voorinschrijving via deze site. Na-inschrijven kost 10 euro. Let op: Bij na-inschrijving zijn er slechts een beperkt aantal startbewijzen weg te geven. Bij de online voorinschrijving ben je 100% verzekerd van een startbewijs. Na-inschrijven dient contant betaald te worden voor de start.